Imorgon

Imorgon börjar matti jobba eftermiddag, trist som fan men de är ändå skönt att jag får sova med han, de är bara att ta de, jag måste komma ut och börja göra nåt så att jag inte bara sitter hemma och väntar på matti.
Jag söker vänner i Eskilstuna Kommun ;D

Fan va skönt de va att ta en dusch, sitter nu i min badrock och mina rosa tofflor, har smörjt in mina fötter med helosan så dom blir alldeles mjuka, jag är helt beroende av den.
Sitter nu med handduken i håret, tänkte blåsa håret så de blir fluffigt och tort ;D

Jag tror att jag ska ta en skål med kräm och mjölk, matti tog två frallor...så de finns inge kvar, eller de finns sånna som man värmer i ugnen men de orkar jag inte med nu, fixar de till lunch imorgon innan matti åker på jobbet. =(

Har provat massa kläder idag, de är ju helt deppigt när allt man har inte sitter ok, fan jag har ett traktor däck runt magen, måste fan börja träna magen och ryggen...tänk om jag blir gravid, fan när ungen är ute så blir de ju bara påsar kvar *asg*, men jag tänkter inte bli gravid nu men jag läste i en tidning där de stod att om man hade lite fett på magen innan så kan de blir lite skummt efteråt. Sånt är ju läskigt.
Fast jag vill ju bli lite smalare för min hälsas skull oxå, fan jag orkar ju inte gå upp för trapporna till kfg ens.

Nä nu orkar jag inte tråka ut dom få som läser min blogg, haha...och så ska jag ta och fika lite...

Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0