Jaha...

Tack för den trevliga kommentaren, de va första gången på typ ett halv år som jag hade en kommentar som va snäll, som inte kastade skit på mej. Tack till dej, vem du nu är...

Jag ska inte sluta blogga men jag ska ta uppehåll nu för jag orkar inte med allt skit...

Älskar dej <3

Kommentarer
Postat av: ...........

Det går inte att radera kommentarerna då? Man ska inte ta någon skit!

Håll huvet högt och skit i idioter.

/.......

2010-01-04 @ 16:46:56
Postat av: tallica

sv: ja jag kanske ska börja med en etta...lära mig krypa innan jag kan gå...eller nåt sånt hehe



En annan sak...har kikat runt här lite och jag tycker absolut inte att du ska sluta blogga för att nån lämnar jobbiga kommentarer. Läs inte ens dom! Jag vet att det är lätt att säga att du inte ska bry dig men om du slutar blogga så har personen ifråga "vunnit" och jag skulle inte gett upp så lätt! Fortsätt med ditt liv och dina inlägg och ta hand om dig själv och din man...vem bryr sig om avundsjuka människor som inte har mycket bättre för sig än att kasta skit? En fis i rymden skulle jag säga!

2010-01-07 @ 12:38:43
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sorry jag är inte avundsjuk på henne tallica om det nu är det du tror.

Varför ska jag vara avundsjuk på någon som inte kan komma på något eget att skriva om i sin blogg utan måste härma alla andra?? Så nej inte precis. Jag tycker fortfarande att de kan ta och lämna tillbaka våra saker dom har lånat. Undrar hur lång tid det kommer ta att få tillbaka sin dataskärm.. Hundra år kanske exakt lika lång tid som det kommer ta för våra datorer nej just ja dom ligger ju på tippen tack vare er.. Just ja ska vi skicka räkningen på våran nya dator hem till er då eller?? För att ni slängde två utav våra..

2010-01-07 @ 23:51:36
Postat av: Linda

Föregånde talare Sorry! Varför skulle belle härma eller vara avundsjuk?? Vad är det för nått? Och varför ska man slösa energi på att vara avundsjuk?? Och varför hämtar du inte själv dina saker?? Om dom nu var så viktiga varför lyfter man inte bakdelen och hämtar dom då? Bara undrar..... Ha en bra dag=)

2010-01-12 @ 17:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0